Winnaar Sterkste Schakel Kennemerland Sector Bouw Groot

Den Breejen is de Sterkste Schakel in Bouw groot
‘Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste’ is het motto van den Breejen Cruquius. Met de manier waarop ze dat doen maakten ze indruk op de jury. ‘Het bedrijf bestaat al 76 jaar en staat nu onder leiding van 4e generatie-lid Niek den Breejen – onder toeziend oog van vader Arjo. Hij stuurde de modernisering van de bedrijfsvoering aan, waarbij project- en financiële administratie volledig gedigitaliseerd werd. Bij hun grote klanten – zoals BAM – is Den Breejen volwaardig gesprekspartner voor het hóe van het werk. En dan zetten ze ook nog in op elektrificering van het materieel.’

 

 

 

Nominatie voor de Sterkste Schakel Kennemerland

Den Breejen Cruquius is genomineerd voor “De Sterkste Schakel van de regio Kennermerland”

De Sterkste Schakel Award wordt uitgereikt aan bedrijven die uitblinken op het gebied van service en klachtgerichtheid. De erkenning hiervan is het gevolg van doordrachten door de eigen klantenkring. De Special Award wordt uitgereikt door het zakenmagezine Rijnstreek – Kennermerland Business. Link

Wils 25 Jaar in dienst!

Op vrijdag 10 juli was onze machinist, Wils, 25 jaar in dienst.

We zijn Wils heel erg dankbaar voor zijn harde werken en goede inzet en we hopen nog vele jaren met elkaar in goede gezondheid door te gaan!

100% Elektrisch materieel

Zeer recentelijk hebben wij een elektrische #buggy in gebruik genomen, dit materieelstuk zal vooral worden ingezet op de grote projecten.

Bij den Breejen Cruquius zijn wij altijd bewust bezig met het #reduceren van onze #CO2 uitstoot, dit doen wij vooral door te investeren in materieel met schonere motoren. Zo voldoen alle motoren van onze vrachtwagens minimaal aan de Euro 6 norm, hebben we onze VW Caddy’s vervangen voor 25% minder CO2 uitstotende Peugeot Partners en draaien we steeds meer met #elektrische en #hybride graafmachines.

#DenBreejenCruquius
#Grondstoffen
#Logistiek
#Infra

 

Ondernemen in uitdagende marktomstandigheden

Door de Corona-perikelen wordt het maximale gevraagd van ondernemers op dit moment. Ook Den Breejen Cruquius heeft hier mee te maken volgens Niek den Breejen: “Gelukkig zien wij dat de projecten buiten goed doorlopen en hebben onze medewerkers zich snel aangepast aan de richtlijnen. Toch hebben wij geen moment getwijfeld of wij op dit moment moeten investeren in nieuwe software. Wij willen graag blijven werken aan de verdere groei van ons mooie bedrijf en de implementatie van 4PS Construct gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central geeft ons een goede basis voor de toekomst”.

Keuze op basis van vertrouwen en referenties

Den Breejen Cruquius heeft een uitvoerig selectietraject doorlopen en is niet over één nacht ijs gegaan bij haar keuze. Het is immers een lange termijn keuze die ook veel verandering met zich meebrengt in de werkwijze. “4PS heeft ons vanaf het eerste moment het goede gevoel gegeven. Op basis van de demo’s, de referenties en het vertrouwen in de mensen van 4PS is de keuze definitief gemaakt’, aldus Niek den Breejen.

De start van de implementatie zal vooral online plaatsvinden met de inzet van Microsoft Teams. “Wij hebben hier inmiddels goede ervaringen mee opgedaan in onze lopende implementaties,  onze klanten ervaren de sessies als zeer efficiënt. Het is nu goed om deze “gedwongen” digitale werkwijze te gaan combineren met de dagen bij klanten op locatie, de menselijke interactie blijft tenslotte heel belangrijk, aldus Marcel van Noord, Business Unit Manager GWW bij 4PS. De implementatie zal worden begeleidt door Financieel Directeur Jan Driessen en bedrijfsleider Job Boeree om het samen met de mensen van 4PS tot een succes te brengen.

Over Den Breejen Cruquius

Den Breejen Cruquius is werkzaam in de Grond-, Weg-, en Waterbouw. Vanuit Cruquius werkt een team met grote ervaring in transport, grondverzet en het aannemen en uitvoeren van GWW-werken. Voor meer informatie, bezoek de website van Den Breejen.

Wij wensen Den Breejen Cruquius veel succes met het implementatietraject!

Bron: https://www.4ps.nl/actueel/den-breejen-cruquius-kiest-voor-4ps/

Nieuwe Bedrijfswagens Den Breejen Cruquius

Ondanks de huidige situatie in de wereld proberen wij toch positief te blijven!

Afgelopen vrijdag is het nieuwe wagenpark voor onze medewerkers geleverd. Hiervoor hebben wij gekozen voor Van Mossel Heemstede, wij zijn erg blij met deze fijne samenwerking! 13 partners & 1 boxer. De komende tijd zal ook de rest van de bedrijfswagens vernieuwd worden.

Wij zijn trots op al onze medewerkers!

Den Breejen Cruquius wenst u een fijn weekend!

#DenBreejenCruquius
#Logistiek
#Infra
#Grondstoffen