Vacature Uitvoerder

 

Wie wij zijn

Den Breejen Infra is samen met Den Breejen Logistiek en DB Grondstoffen onderdeel van Den Breejen Cruquius¸ een familiebedrijf dat dit jaar haar 75 jarige jubileum zal vieren. Tegenwoordig is Den Breejen Infra voornamelijk betrokken in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwprojecten, maar niet uitsluitend. De meeste projecten vinden plaats in de Randstad, maar we werken in principe in het hele land.

Wat we zoeken

Wij zoeken een gemotiveerde uitvoerder, iemand die al een aantal jaren heeft meegelopen in de GWW-bouw. In het begin zal je op weg geholpen worden door een ervaren collega, maar daarna is het de bedoeling dat je zelf een project van A tot Z gaat uitvoeren. Je zal dus voldoende ervaring en kennis moeten meebrengen om dit te kunnen doen, en je zal redelijk zelfverzekerd en stressbestendig moeten zijn.

Uiteraard doe je dit niet alleen, je maakt een project altijd samen met een werkvoorbereider, planner en voorman ter plaatsen. Natuurlijk staat er verder nog een heel team aan grondwerkers, machinisten, chauffeurs en meer om je heen. Je zal dus goed samen moeten kunnen werken, maar ook andere medewerkers en onderaannemers moeten kunnen aansturen op jouw projecten.

Het is de bedoeling dat je jouw projecten altijd zo efficiënt mogelijk laat verlopen, zonder ongevallen en zonder schades. Dit doe je door te sturen op kosten, voortgang en veiligheid.

Je moet er rekening mee houden dat je niet heel de dag buiten zal lopen, maar dat je ook een deel van de dag kwijt bent aan het bijwerken van alle administratieve werkzaamheden, hiervoor krijg je een laptop van de zaak.

Wat wij bieden

  • Wij bieden een goed salaris, passend bij je ervaring
  • Een auto van de zaak
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Functie gerichte cursussen/opleidingen
  • Een gezellige werkomgeving

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV naar Niek@adenbreejen.nl

Vacatures

Chauffeur

01-01-2021

*** Ben jij onze nieuwe collega? ***
Werken bij Den Breejen Logistiek:

* UITBREIDING WAGENPARK

Den Breejen Logistiek is volop in beweging,
daarom zijn wij per direct op zoek naar een trailer/10×4 chauffeur.
Ben jij of ken jij een ervaren trailer/10×4 chauffeur die wil werken bij een dynamisch bedrijf?
Bij Den Breejen Logistiek heb je regelmatige werktijden en zondags ben je altijd vrij.
Spreekt deze baan jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem dan contact met ons op:
Stuur je C.V. en motivatiebrief per mail naar: niek@adenbreejen.nl.

Vacature Werkvoorbereider / Calculator

 

Wie wij zijn

Den Breejen Infra is samen met Den Breejen Logistiek en DB Grondstoffen onderdeel van Den Breejen Cruquius, een familiebedrijf dat dit jaar haar 75 jarige jubileum zal vieren. Tegenwoordig is Den Breejen Infra voornamelijk betrokken in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwprojecten, maar niet uitsluitend. De meeste projecten vinden plaats in de Randstad, maar we werken in het hele land.

Wat we zoeken

We zijn op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator, iemand die zowel een project kan calculeren als voorbereiden. Als calculator prijs je een werk af, bepaalde werkzaamheden zet je uit bij onderaannemers en je vraagt prijzen op bij leveranciers. Tijdens het calculatie proces probeer je kansen te vinden waar tijdens de uitvoering van het project van geprofiteerd kan worden. Op dezelfde manier bekijk je ook de risico’s en overweeg je de mogelijke gevolgen. Je staat in contact met de aanvrager en bent betrokken in het acquisitietraject.

Als werkvoorbereider bereid je een project zo goed als mogelijk voor, je zorgt dat alle zaken geregeld zijn zodat de uitvoerder zijn werkzaamheden ongehinderd kan uitvoeren. Je zorgt dat alle instructies duidelijk zijn, dat werktekeningen kloppen, dat materialen besteld zijn, dat onderaannemers goed geïnformeerd zijn, dat vergunning en meldingen geregeld zijn enzovoorts. Jij houdt de project administratie op orde en bent verantwoordelijk voor een juiste administratieve afhandeling en facturering.

Een goed project begint met een goede voorbereiding. Je moet gewend zijn om op een structurele manier te werk te gaan, je bent namelijk constant van alles aan het organiseren. Nauwkeurig werken en oog voor detail zijn jouw sterke punten.

Wat wij bieden

  • Wij bieden een goed salaris, passend bij je ervaring
  • Een auto van de zaak
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Functie gerichte cursussen/opleidingen
  • Een prettige werkomgeving

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV naar Niek@adenbreejen.nl

Stage lopen

Heb jij interesse in een leuke stageplek bij:
den Breejen Infra, Logistiek of DB Grondstoffen?

Neem dan contact op met ons kantoor in Cruquius:
Telefoonnummer:   023-5285962
E-mailadres:           info@adenbreejen.nl

Open sollicitatie

Den Breejen Infra, Logistiek en DB Grondstoffen is een bedrijf volop in beweging.

Er is regelmatig ruimte voor enthousiaste, vakkundige collega’s.
Spreekt ons bedrijf je aan?

Stuur dan per post of e-mail een open sollicitatie

Den Breejen Infra B.V.
t.a.v. Personeelszaken
Bennebroekerdijk 218
2142 LD CRUQUIUS
info@denbreejeninfra.nl