Vacature Uitvoerder

Wie wij zijn

Den Breejen Infra is samen met Den Breejen Logistiek onderdeel van Den Breejen Cruquius¸ een familiebedrijf dat dit jaar haar 75 jarige jubileum heeft gevierd. Tegenwoordig is Den Breejen Infra voornamelijk betrokken in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwprojecten, maar niet uitsluitend. De meeste projecten vinden plaats in de Randstad, maar we werken in principe in het hele land.

Wat we zoeken

Wij zoeken een gemotiveerde Uitvoerder, iemand die al een aantal jaren heeft meegelopen in de GWW-bouw. In het begin zal je op weg geholpen worden door een ervaren collega, maar daarna is het de bedoeling dat je zelf een project van A tot Z gaat uitvoeren. Je zal dus voldoende ervaring en kennis moeten meebrengen om dit te kunnen doen, en je zal redelijk zelfverzekerd en stressbestendig moeten zijn.

Uiteraard doe je dit niet alleen, je maakt een project altijd samen met een werkvoorbereider, planner en voorman ter plaatsen. Natuurlijk staat er verder nog een heel team aan grondwerkers, machinisten, chauffeurs en meer om je heen. Je zal dus goed samen moeten kunnen werken, maar ook andere medewerkers en onderaannemers moeten kunnen aansturen op jouw projecten.

Het is de bedoeling dat je jouw projecten altijd zo efficiënt mogelijk laat verlopen, zonder ongevallen en zonder schades. Dit doe je door te sturen op kosten, voortgang en veiligheid.

Je moet er rekening mee houden dat je niet heel de dag buiten zal lopen, maar dat je ook een deel van de dag kwijt bent aan het bijwerken van alle administratieve werkzaamheden, hiervoor krijg je een laptop van de zaak.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris, passend bij je ervaring
  • Een auto van de zaak
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Functie gerichte cursussen/opleidingen
  • Een gezellige werkomgeving

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar niek@adenbreejen.nl

Vacature Chauffeur

Wie wij zijn

Den Breejen Logistiek is samen met Den Breejen Infra onderdeel van Den Breejen Cruquius¸ een familiebedrijf dat dit jaar haar 75 jarige jubileum heeft gevierd.

Wat we zoeken 

Wij zoeken een gemotiveerde Chauffeur voor een trailer/10×4.

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar niek@adenbreejen.nl

Stage lopen

Heb jij interesse in een leuke stageplek bij:
den Breejen Infra of den Breejen Logistiek? 

Neem dan contact op met ons kantoor in Cruquius:
Telefoonnummer:   023-5285962
E-mailadres:           info@adenbreejen.nl

Open sollicitatie

Den Breejen Infra en Den Breejen Logistiek is een bedrijf volop in beweging.

Er is regelmatig ruimte voor enthousiaste, vakkundige collega’s.
Spreekt ons bedrijf je aan? Stuur dan je CV naar niek@adenbreejen.nl