Vacature (Junior) Werkvoorbereider

Wie wij zijn

Den Breejen Infra is samen met Den Breejen Logistiek onderdeel van Den Breejen Cruquius, een familiebedrijf dat dit jaar haar 75 jarige jubileum heeft gevierd. Tegenwoordig is Den Breejen Infra voornamelijk betrokken in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwprojecten, maar niet uitsluitend. De meeste projecten vinden plaats in de Randstad, maar we werken in het hele land.

Wat we zoeken

We zijn op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider, iemand die een project als geen ander kan voorbereiden. Als werkvoorbereider bereid je een project zo goed als mogelijk voor, je zorgt dat alle zaken geregeld zijn zodat de uitvoerder zijn werkzaamheden ongehinderd kan uitvoeren. Je zorgt dat alle instructies duidelijk zijn, dat werktekeningen kloppen, dat materialen besteld zijn, dat onderaannemers goed geïnformeerd zijn, dat vergunning en meldingen geregeld zijn enzovoorts. Jij houdt de project administratie op orde en bent verantwoordelijk voor een juiste administratieve afhandeling en facturering.

Een goed project begint met een goede voorbereiding. Je moet gewend zijn om op een structurele manier te werk te gaan, je bent namelijk constant van alles aan het organiseren. Nauwkeurig werken en oog voor detail zijn jouw sterke punten.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris, passend bij je ervaring
  • Een auto van de zaak
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Functie gerichte cursussen/opleidingen
  • Een gezellige werkomgeving

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar niek@adenbreejen.nl